GAL Rediu Prăjeni obține Autorizația de Funcționare pentru perioada 2023-2027

Suntem încântați să anunțăm că GAL Rediu Prăjeni a obținut autorizația de funcționare pentru perioada 2023-2027. Această autorizație ne permite să continuăm eforturile de dezvoltare durabilă a comunităților rurale din regiunea noastră, accesând fonduri pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală nr. 3.

Valoarea totala a SDL este de 1.731.785 euro, din care 1.298.839 euro reprezinta suma disponibila pentru interventii FEADR (masuri care pot fi accesate prin depunerea de proiecte).

Amintim faptul ca Strategia de Dezvoltare Locala are ca scop dezvoltarea teritoriului celor 9 comune care intra in componenta GAL Rediu-Prajeni: REDIU, VALEA LUPULUI, ROMANESTI, MOVILENI, GROPNITA, SIPOTE, VLADENI, PLUGARI (jud.Iasi) si PRAJENI (jud,Botosani).

Vom reveni cu noi informatii legate de masurile care vor putea fi accesate, termene si proceduri de lucru, dupa semnarea contractului de finantare pentru implementarea noului SDL 2023-2027.

Multumim tuturor partenerilor care ne-au sustinut si au facut posibila functionarea si autorizarea GAL Regiunea Rediu-PRAJENI in vederea implementarii celei de-a 3-a Strategii de Dezvoltare Locala!